Plus500

Bij het zoeken naar een online broker kun je niet heen om de grootste online broker van Europa. Plus500 heeft met zijn handelsplatform en service in 2012 zelfs de grootste CFD broker ter wereld geworden. Heel veel beginnende en ervaren beleggers zijn je dus voor gegaan met een account bij Plus500.

CFD beleggen

Als je belegt via een online broker zoals Plus500 dan investeer je in beleggingsinstrumenten die CFDs worden genoemd. Met een CFD kun je inspelen op een stijging of daling van de onderliggende waarde. Er zijn CFDs te koop voor aandelen, grondstoffen, valutas, indexen en nog veel meer.

Als je een CFD koopt dan verwacht je een stijging of daling van de onderliggende waarde. Het gesloten contract tussen jou en de online broker kent geen einddatum. CFDs zijn populair als korte-termijn investering.

Handelsplatform

Kies je voor Plus500 als je online broker dan kun je 24 uur per dag 7 dagen in de week beleggen op de wereldwijde markt. De online broker biedt het handelsplatform aan als browser-versie, te downloaden software en applicatie voor op je smartphone of tablet. Voor het handelen is enkel een internetverbinding nodig.

Gratis beleggen

Bij de online broker Plus500 is het mogelijk om gratis te beleggen op het handelsplatform. Je dient hiervoor je telefoonnummer te bevestigen wanneer je een nieuwe account opent. Dit telefoonnummer wordt gebruikt om je te alarmeren als er actie vereist is op je beleggingsrekening. Je krijgt van Plus500 gratis 25.00 gestort op je account.

Dit geld kun je niet direct laten uitbetalen. Het is de bedoeling dat je met het geld gaat handelen in de financile producten. Zodra je het voldoende hebt verhandeld kun je het uit laten betalen.

Oefenaccount openen

Op Plus500 is het mogelijk om gratis een oefenaccount te openen. Op deze oefenaccount heb je virtueel geld ter beschikking om te beleggen op het handelsplatform. Zo leer je het handelsplatform kennen en doe je kosteloos en risicoloos ervaring op met beleggen in de praktijk.

Stortingsbonus

Als je voldoende ervaring hebt met beleggen online dan kun je echt geld gaan storten op je beleggingsaccount. Je ontvangt 30.00 extra geld op je account als je 100 stort. Als je meer geld stort kun je meer extra geld op je account ontvangen.

Start met gratis oefenen »