Plus500

Bij het zoeken naar een online broker kun je niet heen om de grootste online broker van Europa. Plus500 is met zijn handelsplatform en service in 2012 zelfs de grootste CFD broker ter wereld geworden.

Lees meer »

Online broker kiezen

Wanneer je wilt gaan beleggen op het internet is de keuze met welke online broker je gaat handelen van groot belang. Dit komt omdat de kosten per online broker kunnen verschillen. En voor een maximaal rendement is het van belang dat je deze kosten goed onder de loep neemt.

Lees meer »

eToro

Wil je slim handelen en op een plezierige manier investeren in wereldwijde financiŽle producten? Dan kun je terecht bij het grootste handelsnetwerk ter wereld. eToro is met 2.000.000 gebruikers de marktleider als handelsnetwerk.

Lees meer »

Online aandelen kopen

Als men praat over beleggen op het internet bedoelt men meestal online aandelen kopen. Dit komt omdat aandelen kopen de populairste beleggingsvorm is. Het hoge rendement dat een investering in de juiste aandelen kan opleveren maakt aandelen kopen erg in trek.

Lees meer »

Markets

Deze online broker Markets is een van de snelst groeiende Forex en CFD brokers. Dit hebben zij voornamelijk te danken aan de opmerkelijk goede klantenservice.

Lees meer »