Gratis leren beleggen

Beleggen op de internationale markt hoeft geen geld te kosten. Kosteloos beleggen is door de opkomst van online beleggen voor iedereen mogelijk. Dit komt door de strijd om nieuwe beleggers dat online brokers voeren en jij kunt daarvan profiteren. Interesse in gratis en risicoloos beleggen? Laat mij je in dit artikel wijzen op hoe je gratis kunt beleggen.

Geen storting vereist

Online broker Plus500 geeft je GRATIS €25.00 echt geld in je beleggingsaccount als je je telefoonnummer bevestigd. Via dit telefoonnummer ontvang je een sms’je als er actie vereist is op je account. Voor het bevestigen van je telefoonnummer ontvang je de €25.00 direct in je account.

Deze €25.00 kun je helaas niet meteen uit laten betalen. Je moet het geld uitgeven en handelen totdat je het hebt vrijgemaakt. Het geeft je wel de mogelijkheid om op de echte markt te handelen met echt geld zonder risico te lopen.

Gratis informatie benutten

Wil je gratis beleggen dan kun je maar beter gebruik maken van de gratis informatie die op internet worden aangeboden. Zo staan op verschillende sites gratis koersen en analyses. Het benutten van deze kosteloze analyses zorgt ervoor dat je betere beslissingen neemt en een maximaal rendement behaald.

Gratis beleggen oefenen

Bij online brokers kun je gratis een oefenaccount aanmaken met virtueel geld. Met dit geld kun je virtuele aankopen doen waarvan de waarde in verband staan met de echte financiële producten. Zo leer je zonder risico en kosteloos het handelsplatform kennen en beleggen in de praktijk.

Stortingsbonus

Heb je genoeg geoefend met beleggen dan kun je ervoor kiezen om geld te storten op je beleggingsaccount. Veel online brokers zoals Plus500 en Markets geven je een stortingsbonus als je geld stort. Deze bonus kan oplopen tot wel $7000 per bonus. Vaak bestaat de bonus uit 20 tot 50% van het gestorte bedrag.

Start met gratis oefenen »