eToro

Wil je slim handelen en op een plezierige manier investeren in wereldwijde financiële producten? Dan kun je terecht bij het grootste handelsnetwerk ter wereld. eToro is met 2.000.000 gebruikers de marktleider als handelsnetwerk. Dit brengt als voordeel met zich mee dat er duizenden beleggers zijn waar jij van kan leren.

Kies voor succes

Doordat eToro het grootste handelsnetwerk ter wereld is, vindt je er ook een heel veel succesvolle beleggers. Het is mogelijk de beleggingsportefeuille van deze beleggers te analyseren en hun succes te monitoren. En vind je een online belegger die precies de beslissingen neemt die veel rendement opleveren? Klik op “volgen” en alle investeringen die deze belegger doet, doe jij ook. Zo kun je profiteren van de kennis en ervaring van andere online beleggers.

Leer beleggen bij eToro

Het beleggingsnetwerk biedt de mogelijkheid aan beginnende beleggers om de wereld van beleggen te ontdekken. Zo bieden ze cursussen aan om de kennis van ervaren beleggers met jou te delen. Deze cursussen zijn zo gestructureerd dat ze voor iedereen begrijpelijk zijn. En heb je genoeg kennis vergaart dan kun je op een gratis oefenaccount risicoloos beleggen in de praktijk.

Eenvoudig beleggen

eToro heeft een handelsplatform dat eenvoudig en simpel werkt. Zo hoef je geen expert te zijn om succes te hebben op het internet. Eenvoud is de sleutel tot succesvol handelen voor iedereen. Zo kun je een applicatie op je smartphone downloaden waarmee je ook onderweg je beleggingsrekening in de gaten kunt houden.

Trading challenge

Om het beleggen nog spannender te maken heeft eToro de Trading Challenge in het leven geroepen. Zo kun je de strijd aangaan met beleggers wereldwijd. En de online broker heeft een prijzenpot van $1.000.000 per jaar beschikbaar voor de succesvolste online beleggers. Aanmelden is gratis en iedereen is uitgenodigd voor deze uitdaging.

Het deelnemen aan een Trading Challenge zal je mogelijk niet het prijzengeld opleveren. Maar het levert je wel ervaring op die niet direct in rendement is uit te drukken.