Beleggen voor beginners

Beleggen is niet alleen weggelegd voor professionals want ook zij zijn ooit begonnen als beginnende belegger. Het zijn de beleggers die het wiel al een keer hebben uitgevonden die ervoor zorgen dat jij als beginner ook kunt gaan beleggen. Maar welke kennis is er nodig en hoe verkrijg je die. Om jou als beginnende belegger op weg te helpen is dit artikel geschreven. En heb jij vrienden of kennissen die ook willen gaan beleggen, schroom dan niet om dit met hun te delen.

Kennis is de sleutel

Beleggen kan iedereen maar succesvol beleggen is niet voor iedereen weggelegd. De sleutel in het succes zit hem in de kennis die je hebt en de voorbereiding. Deze kennis is te verkrijgen door bijvoorbeeld een boek over beleggen te lezen, een cursus beleggen te volgen, te luisteren naar experts en adviseurs of door gewoon heel veel te oefenen. Alle tijd die je steekt in het verkrijgen van deze kennis heeft een ongelofelijk rendement.

Cursus beleggen

Tijdens een cursus beleggen leer van professionals hoe de beurs werkt en hoe je hier succesvol op kan investeren. Deze vorm van kennis vergaren is het meest tijdrovend maar geeft je ook de meest waardevolle informatie. Zoín cursus kost een hoop tijd en geld maar kan het verschil zijn tussen beleggen en succesvol beleggen. Wil je gaan voor het laatste dan is een cursus beleggen het overwegen waard.

Cursus Leren Beleggen »

Online Trading Universiteit »

Boeken over beleggen

Doordat beleggen al heel lang bestaat zijn er heel veel experts en professionals. Deze deskundigen bieden jou waardevolle informatie over wat wel en niet werkt aan in boeken. Deze boeken staan boordevol strategieŽn die veel beleggers succes bezorgen. De minimale investering van tijd en geld levert je informatie op van experts.

Oefenen met beleggen

Door een oefenaccount aan te maken bij een online broker kun je risicoloos oefenen met online beleggen. Zo leer je niet alleen het handelsplatform kennen maar leer je ook hoe beleggen in de praktijk werkt. Met een oefenaccount kun je met virtueel geld beleggen in financiŽle producten. Zoín oefenaccount is aan te maken bij brokers zoals Plus500 en Markets.com. Wacht dus niet langer en leer praktijkgericht beleggen via het internet.

Start met gratis oefenen »