Defensieve aandelen kopen

Aandelen kunnen we verdelen in agressieve aandelen en defensieve aandelen. Aan agressieve aandelen zitten grote risico's en kun je snel je volledige inzet verliezen. Defensieve aandelen zijn aandelen waar je relatief veilig in kunt beleggen. Dit kan dus een goede spaarpot voor later zijn.

Lees meer »

Chinese aandelen

Er zijn weinig investeringsmogelijkheden die meer hoofden hebben toen draaien dan de kans om in China te investeren. Hoewel de populariteit van investeren in China mogelijk een hype is, bewijzen de cijfers en feiten waarom China de aandacht van beleggers verdient.

Lees meer »

Investeringstrends 2013

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui.

Lees meer »

Aandelen Aegon

Het oorspronkelijk Nederlandse bedrijf biedt aan 47 miljoen klanten in zowel Europa, Amerika en AziŽ financiŽle producten aan. Deze financiŽle producten bestaan uit levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten.

Lees meer »

Aandelen Ajax

Beleggers die investeren in AJAX aandelen doen dit over het algemeen niet per se voor het rendement. Deze investeerders zijn vaak echte fans die verbonden willen zijn met de voetbalclub. Omdat de aandeelhouders voornamelijk fans zijn wordt er weinig gehandeld in Ajax aandelen.

Lees meer »

Aandelen Apple

Beleggen in aandelen brengt veel risico met zich mee maar het kan de rest van je leven veranderen. Zo is het leven van de beleggers die jaren geleden in Apple investeerde financieel gezien heel zonnig geworden.

Lees meer »

Aandelen Facebook

De beursgang van het bedrijf Facebook is een beursgang die opmerkelijk is en geschiedenis heeft geschreven. Beleggen in Facebook, een internet-zeepbel die staat te ontploffen? Veel beleggers hebben het risico genomen en wachten in spanning af.

Lees meer »

Aandelen Shell

Hoewel Shell bekend staat om olie is de onderneming ook actief in andere energievoorzieningen zoals gas en elektriciteit. De onderneming is gemeten in beurswaarde niet te vergelijken met andere aandelen op de Nederlandse effectenbeurs.

Lees meer »

Aandelen tips

Verstandig en verantwoord beleggen met een optimaal en maximaal rendement. Dat is precies wat veel beleggers willen. Maar de lijn tussen succes en mislukking is smal.

Lees meer »